Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، علیرضا سلیمی در نشست علنی امروز (دوشنبه، 20 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان از دستور خود گفت: اندیشه باطل امروز در برابر نص کلام امام حاضر که می‌گوید ما برای بازگشت غرب به برجام شرط قائلیم اجتهاد می‌کند. فجر انقلاب به ما آموخت که تماشاچی بودن خلاف قاعده و حکمت است و برای تغییر باید حرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  چه اسفناک است برخی که بر مسندی هم نشسته‌اند و لقب شیخ‌الوزرایی را یدک می‌کشند بعد از 4 دهه می‌گویند قیمت‌ها را باید خدا کنترل کند البته این تراوش ناشی از افاضه آن دیگری است که می‌گفت برجام را خدا آورد. اینها پالرمو، توتال، FATF هر چه در عرصه نبرد، تشک از زیر پای ملت کشیده را می‌خواهند به حساب خدا بگذارند.

وی با انتقاد از افزایش تورم و گرانی در دولت در سال‌های اخیر گفت: می‌گفتند ما آیین سروری بلدیم، حال که فاجعه تورم 52 درصدی را به مردم تحمیل کردند چه راحت بار خود بر زمین نهاده و با کتانی خارجی پا به فرار گذاشتند و همه چیز را به نیروهای ماورائی نسبت می‌دهند، می گفتند فن مذاکره بلدیم، لطفاً به مذاکره جفا نکنید، چرا دیپلمات ایرانی باید 20 سال حبس بکشد و حتی یک تأسف خالی نیز از زبان شما خارج نشود.

سلیمی ادامه داد: می‌گفتند ما جمع و تفریق بلدیم، البته درست می‌گفتند، 80 میلیون را تفریق و رانت 150 هزار میلیاردی و ارز 4200 را برای عده‌ای خاص لحاظ کردند و بعد از چند دهه باز مردم را در صف مرغ و تخم‌مرغ و روغن جمع کردند و گوشت و ماهی را از سفره مردم تفریق کردند و تمام هم حزبی‌ها در دولت آنها جمع شدند. برادر و دختر و داماد وزیر برای گرفتن وام‌های چند صد میلیاردی همه جمع شدند و چه زود هم عملیات جمع را هم فرا گرفتند، واقعاً چه خوش استعداد بودند در جمع رفقا.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همین دیروز آن آقای پدر داماد می‌گوید من فقط هفته‌ای 5 تریلی موز وارد می‌کنم، طفلی مویه می‌کند که کم است لابد صدقه هم می‌خواهد البته تقسیم اینان بهتر از جمع‌شان بود، پست‌ها را خوب تقسیم کردند تا جایی که صدای رئیس دفتر آقای رئیس جمهور هم درآمد که ما که همه چیز را بینتان تقسیم کردیم پس چرا دم از طلاق سیاسی می زنید، اینها واقعاً سبک یادگیری ریاضی‌شان اینگونه بود.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به ایام دهه فجر گفت: ملت دهه فجری سبک دیگری از 4 عمل اصلی را یاد گرفت؛ ببینید قاسم سلیمانی چگونه تقسیم شد از او یک دست و یک انگشتر بیشتر باقی نماند، آن تقسیم کجا و این تقسیمات دولتی کجا. آن که در عملیات تفحص استخوان جمع می‌کند کجا و وزیری که اموال را جمع می‌کند، کجا. آن که در سنگر کمین جمع باصفای یاران را جمع می‌کند، کجا و آن که در فلان شرکت جمع رفقای بی‌هنر را جمع می‌کند، کجا.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس مجلس شورای اسلامی نطق میان دستور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست

دولت سیزدهم در راستای ارتقای امنیت غذایی مردم و اثرگذاری یارانه بر سر سفره آن‌ها، طرح سه‌گانه کالابرگ الکترونیکی، یارانه مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار سه دهک اول درآمدی و یارانه برای کودکان هفت دهک درآمدی جامعه که نیازمند تغذیه مضاعف هستند را در دستور کار قرار داد و اجرایی کرد.

به گزارش ایرنا، هر کدام از این طرح‌ها برای قشر خاصی تعریف شدند تا امنیت غذایی آن‌ها از طریق یارانه ارتقا یابد یا تقویت شود. طرح فجرانه یکی دیگر از ابتکارات دولت در حوزه تشویق مردم به خرید اقلام خوراکی با قیمت پایه بود؛ به این شکل که آن‌ها سبد غذایی تعریف شده مشتمل بر ۱۱ قلم کالای اساسی را با قیمت پایه خریداری کنند.

«طرح فجرانه» در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار یارانه‌بگیر با اولویت خانوار دهک‌های پایین جامعه (اول تا هفتم) هم‌زمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از ۱۷ بهمن‌ماه سال گذشته آغاز و تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه (فردا) ادامه دارد. در این طرح اعتبار تشوقی خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از طریق کالابرگ از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافت و شرط خرید ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه برای دریافت آن اعتبار تشویقی حذف شد.

استقبال ۸۷ مردم از طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی در مرحله نخست

۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات و با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ است که مابه‌التفاوت قیمت‌ها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین شده است.

در مرحله نخست این طرح که از بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد، افرادی که مشمول بودند با خرید از طریق کالابرگ الکترونیکی از فروشگاه‌های اعلام شده ۲۲۰ هزار تومان یارانه مضاعف دریافت می‌کردند. در دوره نخست وازیر طرح فجرانه کالابرگ بیش از ۸۷ درصد مردم از یارانه مضاعف استفاده کردند. در مرحله بعدی که مربوط به اسفند ماه بود این مشارکت به ۷۵ درصد رسید که دلیل کاهش آن نیز این بود که مردم درگیر خرید نوروز و سفرهای نوروزی بودند.

ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین جامعه

در این مدت استقبال دهک‌های یک تا سه درآمدی جامعه از این طرح، به بیش از ۸۸ درصد رسیده که نشان می‌دهد دولت سیزدهم به اهداف خود که ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین بوده جامع عمل پوشانده است.

در آخرین آمار مربوط به ۵۲ روز نخست طرح فجرانه، بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط دولت در قالب یارانه و بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان آورده مردم را تشکیل داده که به این واسطه ۷۸ هزار میلیارد تومان در ۵۲ روز به سمت سفره غذایی مردم روانه شده و در کنار آن تولید داخل رونق گرفته و کارخانجات غذایی هم توانسته‌اند تولید خود را افزایش دهند. آمار مربوط به اردیبهشت ماه هنوز اعلام نشده است.

علاوه بر ارتقا امنیت غذایی مردم از این طریق، دولت به یک هدف دیگر نیز دست‌یافت. در گذشته یارانه‌بگیران عادت به برداشت یارانه نقدی و صرف آن برای امور غیر از کالاهای خوراکی داشتند؛ اما با طرح کالابرگ الکترونیکی و پس از آن طرح تشویقی «فجرانه» رفتار اقتصادی و اجتماعی مردم و صاحبان فروشگاه‌ها نسبت به خرید اعتباری شکل گرفت تا دولت به هدف خود که ارتقا امنیت غذایی است نزدیک‌تر شود.

آیا طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی پایان می‌یابد؟

باتوجه‌به اینکه روز هفدهم اردیبهشت (فردا) این طرح سه‌ماهه خاتمه می‌یابد، دولت و مسئولان حوزه به دنبال این هستند که می‌توان یارانه مضاعف ۲۲۰ هزار تومانی را به شکل دیگری پیش برد یا خیر.

تا کنون در این خصوص اطلاع‌رسانی انجام نشده است اما با توجه به موفق بودن طرح، استقبال مردم، توزیع به موقع اقلام غذایی بدون ایجاد صف، رونق صنایع تولید مرتبط با اقلام سبد غذایی و ارتقا امنیت غذایی آحاد مردم تمدید این طرح تشویقی دور از ذهن نخواهد بود. البته با توجه به هزینه زیادی که برای دولت ایجاد می‌کند قطعا باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد و بودجه آن تعریف شود تا طرح ادامه پیدا کند.

قیمت روز سبد مشتمل بر ١١ قلم، ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم درآمدی در صورت خرید بسته می‌بایست قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند